Ott a kérdések és tanácsokban megtalálod, a pontos helyzetet. Ott írom, miután Deadness válaszol, hogy milyen az az orosz obi, amit ma ki is próbáltam... Vasárnap körüli kommentek...
Reménykedek! :)
De, hogy én be nem megyek dolgozni az 1000000000000% !!! :DDDDDDDD
Ó, nem, nem olvastam.... :( Vess be mindent, kezdj el sírni, mond nekik, hogy mi vagyunk a még soha nem látott családod... :D meg ilyenek :) :P De ha hajnalba dolgoznod kell, megigérhetem, hogy részegen is felrakunk Dedivel egy vonatra, ami haza visz.... :D Mi vigyázni fogunk mindenkire.... :D :)
Ha más megoldás nics, akkor persze, maradnék. :)
Csak jőjjön össze, mert nem tudom olvastad e, de írtam, hogy bekavartak a melóhelyen, aztán azt meg kell odanom valahogy. Remélem sikerül...
egyébként jó éjt Esel! :)
Na igen, hoppá... :D
Nekem Pesten kell maradnom, mivel messze lakok, így már valamikor délután el kellene indulni hazafelé, hogy elérjem a buszokat, vonatot, stb.
Azon gondolkodtunk, hogy kell keresni valami olcsó motelt, és ott aludnánk... Te hogy gondoltad Pestis? Maradnál?
Nem hiszem, hogy itt tenné.... :D:D hehe :D a horror filmre mondta szerintem... :D vagy fogalmam sincs... :D
Így sem rémlik...de jó az nézzed! :D
Nyest Úr biztos kettesben akart romantikázni, én meg ideódalogtam... :D :D :D
valami tini picsák kinyirták az egyik barátnőjüket, és most vadássza őket valaki... lassan a végére érek, már mindenki meghal :D bleh, hülyeség.. nem is tudom, miért nézem... :D
Nyest úr elment aludni... :) hosszú napja lesz holnap, de fogalmam sincs miért nem tetszett neki a buli :D
Jájj, majdnem elfelejtettem dolgozni... :D
Azt a filmet asszem láttam, de lehet azt is részegen, mert nem ugrik be semmi... :D
Mér' ült le a buli Nyest Úr? :))
Aham... értem.... :( Ha más nem, remélem valaki cserél veled munkanapot...!? Kicsit nyalj be nekik.... :) :D