Szia Jimsien! Azt hiszem egy szinten vagyunk...:) Ha gondolod megoszthatjuk egymással a tapasztalatainkat...ki mit hol látott, olvasott...Persze ha csak gondolod...több szem többet lát!:)
Üdv: Orsi
Itt pedig fordulj mindenkihez bizalommal, nagyon kedves és segítőkész mindenki...
én nagyon szeretem ezt a kis társaságot, így ismeretlenül is...:)
Szia! Először is köszönöm, hogy törölted a képed! :)
A képeidet elnézegetve még rengeteget kell fejlődnöd, mindenben! Tehát ez a szint, ahol most vagy, még nagyon alap. Főként tájképek, tárgyképek, naplementék... ettől sokkal többet kell tudnod, ahhoz hogy fotózással foglalkozz. Szerintem még az alapokból sem vagy tisztába mindennel, olvass még sokat, tanuld a képszerkesztő programokat, és figyelj a részletekre. Igényesen szerkeszd meg a képeid, és akkor majd egyszer csak elkezdesz komolyabban fejlődni.
Fejlődni témák terén, minőség terén, látásmód terén, beállítások terén, stb.
Esélyeket még nem kell méregetni, először juss el egy minőségi szintre, ahonnan majd tovább haladhatsz! :)
Szia Ági !
Ha a képeimet elnézve , a fotózással szeretnék foglalkozni , erre mennyi esélyt látsz ?
ill , miben kell fejlődnöm ?
Előre is köszi !
Szia Ági !
Ha a képeimet elnézve , a fotózással szeretnék foglalkozni , erre mennyi esélyt látsz ?
ill , miben kell fejlődnöm ?
Előre is köszi !
Bocsánat Ági, akkor ha legközelebb ilyen van inkább befogom a szám....tényleg sorry
Voila!!! :D
nah jó.... nem szenvedek tovább...
Esel, ne sírj, kattogtass!!!! :D
Jajjj mennyi mindennel vagyok így, hogy nem gondolom át rendesen.... :/ :)
Ennek az elejét hallgassátok meg!!!! :D
Daddy and Mommy song XD XD Dedi, lebuktunk....XD