Hát persze, hogy mindent és havonta csak egyszer kell rászánni másfél órát plusz 3ezret és egy hónapig megint nem kell vele foglalkozni! Amíg nem volt munkám addig nekem sem volt, mert bár a párom megvesz/tesz nekem szinte mindent, nem vártam volna el tőle.
Várom a képeket! =o)
a képen linkelt köröm meg pfúúúj...:D
Tudtam én, csak nem sejtettem.... :)
Nem gondoltam, hogy íly részletekbe menő leszel, de köszönöm :)
Tutu: vagy Ő. ez nézőpont kérdése :D
Ez hulyeség ezzel a mérettel (mármint a tieddel) még mindent megtudsz csinálni....
Tutu nekem is voltak körmeim, de nem olyan pici mint neked! Várj megmutatom ha megtalálom. Énis imádtam de sajna elfogyott a pénz és le kellett szedetnem:D
Nem aludtam be :D Helyette kommenteltem a képeidet! :D
Akkor lehet hogy te vagy rossz helyen! =o)
Köszi! =o) Igen, szeretem is! Már jóideje megvan és még nem volt olyan dolog amit ne tudtam megcsinálni vele, mint előtte nélküle! Elképesztően mérges tudok lenni amikor az emberek ránáznek a kezemre és megkérdezik, hogy ja, akkor te ezekkel nem is mosogatsz, vagy nem is takarítasz, meg ilyenek! ÁÁÁÁÁáááááá! Mindenki általánosít....
Persze egy ilyennel valóban nem lehet, de ezek nem is mindennapi használatra készülnek!
jajjj olyat láttam már.... de az nem annyira bejövős... ez azért jó mert egyszerű, de mégis mutatós... :D
Krisz megint bealudt.... és megint nem velem :( :P :D :D :D
Vannak olyan extrém körmök, amiket ilyen körmös versenyeken szoktak csinálni és azokon bizony ott van egy fél kisállatkereskedé! =oD
http://www.nails.hu/index.php?fmenu=0&lap=3&caller=&PageTab=1&id=2773&Page=28
Elméletileg egy sárga fekete körmöt kellene látnotok nem tom hogy az e!? :D
Na ez az én körmöm volt! :S:)