Pedig a szép lábon egy szép tetoválás.....
Ha már világvége én ettől voltam kész egy darabig: 3 közeledő objektum
Aztán jött az elemzés: Idegen űrhajók tartanak a föld felé?
Bodykrisz: Bölcsesség fog: Nekem már 2 kint van, egytől meg kell lassan válnom... Bal oldalon, alul a bölcsesség fogam, misszionárius pózban szexel a 9-es fogammal (egyel több van mint amennyi kellene), vagyis fekvő pozícióban vannak egymáson az ínyem alatt. :) Hamarosan rám is műtét vár! :(
Azért, mert nekem ez a kettő tetszik, vagy még esetleg a gerincem tetején a nyakamnál, de ugye az is kilőve, mert nekem ezeket altatásban kellene megcsinálni! =oD
Lábra nekem soksem tetszett, attól függetlenül, hogy máson jól néz ki, magamon nem tudnám elképzelni! =o)
Tutu! Miért csak ez a kettő jött szóba? :D Van még számos hely a testeden ami üres :D Tesóm holnap megy csináltatni a lábfejére egy koponyát én ott tuti nem bírnám ki :D Bár a fájdalom küszöböm elég jó:D
Látom, hogy elég komoly dolgokról volt szó itt hajnalban...
Ez a világvége dolog tényleg nagy hülyeség...Azért írták csak addig a naptárat, mert utána náluk új időszámítás kezdődik/kezdődött a vallásukól kifolyólag....
Ezt a tetkó dolgot meg inkább ne hoztátok volna fel... egy időben nekem is mániám volt, hogy akarok egyet. De a két hely ami szóbajöhet az a derekam meg a hasam jobb oldala. Az első azért lett kilőve, mert állítólag gerinc közelében nagyon fáj, nekem meg a fájdalomküszöböm 0, a másik meg azért, mert félek, ha babát fogok várni akkor szétsakad és annál ocsmányabb kevés van...
Erre az éjszaka azt álmodtam, hogy lett egy tetoválásom a hasamon. Egy szív... de az is szarul nézett ki...
=o)
pampampam... sehol senki? :)
Eddig azért nem néztem meg mert mozis verzió volt csak a feketepiacon... :D
:D oké nézzétek meg én szóltam!! :P
Jajj Katka! :S Nem lennék a helyedben! Túl sok rosszat hallottam a szájsebészetről! :S