Néked is Pestis! A katonám odaért mire felkeltél? =oD
Jóreggelt! :))
=oD
Pestiiiiiiiiiiiiiis XD XD XD XD XD nem akarom már a kép alá írni ezt, mert még majd azt hinné nem tetszik az alkotása.... :D :)
Termeszetesen mindenki tanäcsät megfogadom,nemsokä lemegy a szezon nälunk ugyhogy kicsivel több idöm lesz tanulni a gepem meg a fotozäs csinjät binjät :D
Én szívesen írok bármikor a képeidhez, viszont egyet meg kell igérned, mégpedig azt, hogy a tanácsaimat meg is fogadod, nem csak bólogatsz rájuk! : )
Gondolom, hogy nem egyszerű egy gyerek mellett, viszont apró lépésekkel is lehet előre haladni! :)
Szia Ägi!!
Köszi a kommented igazän jol esett!!! Mindig värnäm de sajna nem sok van!!! Bizonyära a fotoim miatt,igen per pillanat fotozok mindent amit meglätok de azt mär tudom hogy a portrezäs es a gyermek fotozäs erdekel.Persze tudom hogy sokat kell tamuljak-talän nem is sokat hanem mindent!!! de a 14 honapos kisfiam mellett dolgozok +häzimunka +ferj azutän ami marad az a fotozäs.Most meg nem egyszerü de lesz majd több idöm is!
A Särkänyos kep igen lehetett volna mäs megközelites is de mikor gyerekkel järod a värost nem egyszerü :D
Probälkozok aztän majd csak fejlödök.Mivel sok kommentet nem kapok igy olvasom es nezem mäsok kepeit abbol gyüjtöm az infokat!
Nekem egy photoscape szerkesztöm van azzal korrigälok a kepeimen.
Nagyon köszi megegyszer hogy irtäl.
Igerem lesz meg jobb is!!! Persze tanäcsokat adhatsz nyugodtan meg lehet kritizälni nem vagyok sertödös. A rosszabb ha nem irnak a kepeimhez.
:D Üdv Beussy
Nagyon jól látod Áginyunyu! =oD
Hehe, a fotozok.hu fórumja a világ legjobb helye! :D :D :D
Jajj igen-igen, csak elég soakt forgólodtam és....hát....megszívta... :D