Jóestét gyerekök! :)
Húúúú de ganaj egy nap volt a mai. Még felmentem a főnökhöz is, hogy felmondok....az meg kiröhögöt... :D
De tényleg nagyon tré volt, a belem kiköptem irodista létemre...
heheheh :D
Azt hiszem nem lesz nehész kiszúrni titeket :D
Nekem is! Én is kérek telefonszámot! :) Suli után beköszönök nektek, de nem tudok sokáig maradni, mert utána mennem kell Kecskemétre! Eddig úgy volt Ati is jön, de sajnos nem tud, én meg ugyis Pesten leszek szombaton! :D
Na, király. A nyugatinál leszünk Deadnessel 1 órakor, megvárunk mindenkit. Hogy pontosan hol, azt most megpróbálom elmagyarázni.... :D Tehát ahogy bemész a nyugatira, nem a west end felöli részen, hanem a másikon... Ott van középen ugye egy nagy tábla, amin a menetrendeket írja... A körül fogunk állni, tábla nem lesz nálunk:D de keress egy hosszú hajú kitetovált fickót, és egy kiscsajt, aki vihorászik, mint egy idióta.... :D na, azok leszünk mi.... :D
De majd elküldöm facen a telefonszámom, hogy ha valami gond van, bírj írni...
Ági, ma tudtam meg hogy szombaton a munka érdeklődés hiányában elmarad (engem nem érdekel :D), úgyhogy én ott lennék...
Egy utolsó rákérdezés.... Ki jön szombaton Pestre? Csak, hogy tudjam kinek érdemes beszélni róla... :)
Most boldog vagyok! :D Meg egész nap az voltam! :D Röhögcséltem tutuval! Megitta nélkülem a bort és elment biliárdozni ! :D Én is mentemvolna pedig nem is tudok biliárdozni! :D
Reméltem is hogy ezt mondod :DDDDD XD
Kedves főnököd lehet.... :D :)
Pihenj Pestis :)