Szió Katka!persze küldöm, gyógyulgass, jobbulást :)
Jesszusom, majd megkérdezem Tomit ha egyszer itt lesz, hogy mi volt az a hely :D :D
Nem tudom, te tudsz ilyen képmegosztót? vagy bárki tud ilyet?
Fura emberek voltak a helyen, és kicsit a hangulat olyan volt, mint egy rossz horror filmben.. :D
Képmegosztóval a legegyszerűbb... vannak olyanok, ahova feltöltöd, és jelszóval mindenki meg birja nézni, letölteni... nem?? :)
Katka, jobbulást! :)
Szép jó estét! :)
Nulla hanggal és piros nózival fekszem az ágyba a lapitopimmal...
Esel: Eltudnád majd küldeni a képeket amiket csináltam a gépeddel??? Összeakarok párat hasonlítani majd az enyémmel. Köszönöm hogy kipróbálhattam a géped! :D
Összegezve a tegnapot: Mindenki nagyon jó fej, jó volt titeket látni és még jobban megismerni. Alig várom a következő találkozót! :)
Hamarosan töltöm én is képeket! :)
Emlékszem éééén...igény szerint akár mindenki megkap minden képet :D csak még nem tom hogy, mert emailben 25 megát tok elküldeni és azt sem mindig.... de majd agyalok... szerintem megpróbálkozom valami fájlmegosztóval...
mitől volt fura a hely?:D
Huuuu hallod, fogalmam sincs.... :D:D Az egyik nagyon fura hely volt, ott furán is éreztük magunkat... :D Aztán még beültünk valahova, de ott már kitessékeltek minket, mert záróra volt... :D
Négy óra körül indult a vonatom vissza... aztán szegedről még át kellene jutni... de most leakadtam a határon.... :S Kurvára nem értem miért nem törlik már el ezt a határt...
Egyébként nagyon jók lettek a fotók! De én majd még azt is kérem, amit még akkor mondtam neked, hogy nagyon tetszik :) Remélem emlékszel.... :D:D!? Majd én is küldöm neked a képeket, amit Solitude csinált rólad az én gépemmel.... :D :)
mi volt az a két hely? :D
:D:D:D annyira rossz h már kiesett a gyomrom... maradtam volna nagyon :D de mindegy, jó volt nagyon... mikor indult a vonatod?
Jah.. én már tudok minden képet fejből... :D Lokál után még elmentünk két helyre is... Érdekes volt... :D Valamikor fél4 körül értünk a lakásra vissza.... Én hulla voltam teljesen... :D
:(((( az nem jó... nézegesd a pesten készült képeket, én tegnap hazafelé végig azokat nézegettem:D meddig voltatok végül a lokálban?
Ági, egyelőre az jó ha elküldöm azokat amint te vagy?