Beleszagolsz a fincsi tusfürdőbe, aztán kérdően nézel rá, majd megiszod.... :D:D:D:D
:DDDDDDDDD Durva kép lehetett.... :D :D Falom a bébipapit, leöblítem egy kis anyatejjel... :D :D .D
A hintőport is próbáld ki a popódon!!! :D:D:D:D jáááááj, bocsi, fáradt vagyok :D Csak elképzeltem, ahogy lóg a cigi a szádba, és otthon próbálgatod ki a babuci kellékeit.... :D:D:D:D
Úgy lesz... :D Majd előtte a szemembe locsolok mindent! :D :D
Kácská szerencsére nekem ilyen gondjaim nem voltak... :D
Hahaha, könnymentes sampont még nem használtam, de totál imádom a babáknak való dolgokat...
Majd hamarosan tapasztalod Pestis, hogy beszrik-e a gyerek a sampontól... :D Viszont légy jó apuka, és mindent próbálj ki előre!!! :D
Egyébként az Avonból lehet ilyen nagyon illatos tusfürdőket rendelni, nekünk egyszer volt Sárgadinnyés... imádtam...
Egyébként az illatról nekem mindig az nyári reggel jut az eszembe amikor a buszmegállóba baktattam és kb. 5 méhecske követett, majd döngicsélt körülöttem... Mexx Berlin parfümöt soha nem szabad nyári magunkra fújni, tiszta terror volt, mint egy rossz horror film... :D
Én a könnymentes babasamponnal jártam így.... :D Mondtam is, hogy könnymentes a pics@tok, jó hogy nem sír tőle a baba, mert ha ez a szemébe megy, menten besz@rik sírás helyett... :D
De a mentát utáljuk az biztos!!! :D
Maradj az epernél Pestis... az nem csíp sehol..... :D Egyébként nekem van egy mentás samponom, és egyszer belement a szemembe... én azt hittem, hogy ott helybe összeszrom magam, annyira fájt.... blááááh, hülye menta!!! :D
Aztán felveszek egy pelust és úgy megyek aludni... :D :D