Hercegnőőőőőőőőőőőőő ^.^
Nagyon helyes! :)
Bocsi Pestis bácsi! Máskor nem teszek ilyet! =o)
Lesekedtem minden nap, csak nem volt energiám kommentelni, de a hétvégén már a szokott időben itt leszek! =o)
Végre TuTu! :)
Nem illik ám ekkora aggodalmakat okozni... :)
volt! :D
Ottvaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!! :) Szia Tutus! :) Na, akkor pihenj szépen, és tessék néha bejelentkezni, hogy élsz, mert így aggódunk érted :)
Yeah és itt van Tutu! :D
Hát szia Mindenki! =o)
Nagyon jól esik, hogy aggódtok értem és egy két lentebb olvasható tipp is bejött.... =o) Neeeem, nem a bankrablós =oD
Szóval most volt az első hetem a munkában és keményen lefáradtam minden nap, plusz volt még az előző munkahelyemről olyan 500 fotó amit szerkeszteni kellett aminek a határideje kissé előrébbcsúszott szóval örültem, hogy az ágyamig eltaláltam egyedül =oD Ettől függetlenül minden nap ellenőriztem a Csapatot, a feltöltött képeket, bár töredelmesen bevallom a társalgót nem olvastam végig... =o/ =oD
Most is azért vagyok már itthon, mert minden nap fél órával többet dolgozunk a 8 nál, és így pénteken kettővel hamarabb lépünk. Úgyhogy a héten fotózni sem volt időm, így feltölteni nem fogok, de most már itt vagyok és remélem egy két hét alatt beleszokok az állandó munkába és alkotok is valami használhatót a National Geographic csapatának! =oD
Szia Esel! =o)