Engem ezzel el nem ijesztessz... erős a gyomrom... :S bírja a gusztustalanságosságot...
Bocsi! Nem akartam elijeszteni senkit, csak segítségként írtam... =oD Írhattam volna más szavakkal is, na azt nem köszöntétek volna meg! =oD
Hercegnő, gusztaaaaaa :))))
=oD Én sem vagyok leveses, évekig el lennék nélküle...
Undorító =oD , de tényleg így van, na meg még ha csak undorító lenne, de nagyon fájdalmas... =o/
Nyamiiii, leves.... most jól jönne, bár utálom egyébként... :D :)
De ez a leviszi a nem odavaló dolgokat történet ez kicsit undorító volt.... :D:D:D
Egyébként mostanában nagyon sokan lebetegedtek! De ez tényleg durva, hogy már két hete tart a betegséged Katka! Ha fáj a torkom, be van gyulladva akkor fagyit szoktam enni, lenyomja a gyulladást, vagy egy nagyon brutál módszert szoktam alkalmazni,ami eszméletlenül fáj, de nálam eddig bevált. A lényeg az, hogy ha cucmákos a torkom kétszersültet, csipszet, vagy valamilyen keményebb kaját szoktam enni kevésbé megrágva, és az leviszi a nem odavaló dolgokat... A képekre kíváncsiak vagyunk! =o)
Ági, hozzám jöhetsz tyúkhúslevest enni, éppen most raktam bele a tésztát, tíz perc és kész! Katka neked is jut a fájós torkodra! =o) Van még rántott csirke falatkák és párolt rizs is. =o)
Igen Deadness, végül sikerült, bár kicsit kiakadtam hogy nem sokan reagáltak rá semmit... (2 csajszi írt, de nem volt olyan jó a gépük mint amilyet szeretttem volna) :( No mindegy, sebaj! :)
Ati elkérte a báttya gépét (ami tulajdonképpen az övé volt). :)
Kamerát végül tudtál szerezni?
Sziasztok! :)
Megjöttem én is a nagy Kecskemétről. A tegnap délutáni fotózás elég döcögősen indult, a kitalált dolgok közül nem sok mindent tudtunk megvalósítani, a legfontosabbak ki is maradtak... nem volt könnyű... a végeredményt még nem tudom megsaccolni milyen. A képeket láttam, de majd akkor tudok ha elkezdem feldolgozni... meg majd ti megmondják a frankót... :) Lehetett volna több is, de mindegy, legfeljebb megismételjük valamikor...
Esel: Valamivel jobban vagyok, de nem az igazi, ilyen beteg még nem is voltam sosem, már 2 hete tart, de még mindig fáj a torkom, el sem hiszem...
Tegnap egyébként X-faktort néztem... :)
Ági: Másnaposság ellen én egy jó tányér húslevest ajánlok, nekem az mindig bejön... :) Plusz sok gyümölcs/zöldség és víz... :D
Akkor jó! =oD
Most viszont, hogy kész a kaja, megyek és kiülök az uram mellé romantikázni, szalcsit sütni, beszélgetni, melegedni, összebújni.... =o)
Jók legyetek! =o)