erre inkább nem válaszolnék... el kellett számolnom 10ig.... azért tudd már hogy hogyan kérsz számon valamit... szeretek veletek lenni, szeretem a párbajt, tudtam hogy lesz két szabadnapom, nem gondoltam hogy ne fog sikerülni semmit alkotni... és akkor ezúton szeretném kérni, hogy kerüljek le a listáról, mivel felháborító mondon a 3 párbajomból, egyre nem voltam képes képet csinálni....
gondolom nem tudja előre a munkaidejét szegény.... :(
Jaj de izgiiiii! :D Úgy várom az új aloldalt! :D :D :D
Deadness tőled mikorra várhatjuk a találkozó képeit? :)
Akkor miért vagy a listán ha nem tudod teljesíteni majd egy hét alatt....??? ha jól emlékszem le lett szögezve hogy azok jelentkezzenek a listára akik tudják, hogy teljesíteni tudják a megadott határidőn belül a képet. Vagy akkor miért fogadtad el a kihívást????
a többiben dolgoztam 6-22-ben :/
csak 2 napot???? én 5-öt!!!! :)
értem , zárjatok ki teszem azt egy hónapra... nagyon sajnálom, akkor sem tudtam képet csinálni :/ nem feladom harc nélkül, nem sírok, küszködtem két napot, nem sikerült semmi... ez van :)
Szerintem nem :)
Mert valamelyest azért egyrészt mégiscsak szubjektív egy kép megítélése, így aztán lehet, hogy te kapnál több szavazatot.
A másik pedig az, hogy így "harc" nélkül feladni tényleg nem szabad... ez egy komoly párbaj kérem :)
Ha készen lesz a párbaj aloldal (már láttam, félig kész :), új szabályok is lesznek, és ezek között az egyik olyan lesz, hogy ha valaki nem tölt fel párbajra képet, az meghatározott időre ki lesz zárva a párbaj listáról :P
persze persze... akkor ezért törtem magam a héten, hogy egy ilyen párbajt nyerjek meg ahol nincs ellenfél?????? Kedves vagy!!!! :S
Jaj ne már, ne veszekedjetek... :(