Meztelen nőt.... neeeeeem.... két meztelen nőt XDXDXD
Tutu, a Glamour minimál c. képem látogatottságát nézd meg!!!! :D:D:D Pestis csinálta... unatkozott, és ráfrissitett kicsit.... :D:D
Mit szeretnétek még látni egyébként fészbukon? :) Fel akarjuk Dedivel dobni kicsit...
Áááá Pestis! Köszönöm a gyors jelentést! =oD
Nagyon gratulálok a könyvhöz! Büszke vagyok Rád és a csirkédre! =o)
Igenám, láttam az Adminhölgyünk fotóját, nem is kérdés mitől a nagy látogatottság.
Láttam a fészbúk oldalbeli változásokat is, és örülök is neki =o) Jól esett, hogy helyet kaptam én is! =o)
A profilképed....hátőőőőő....nincs is erre más szó, mint amit te használtál: csodálatos! =oD
Szia Katka! Meggyógyultál? Öcsém is elkapott egy randa vírust, tüszős mandulagyulladása volt... mit ne mondjak, elég sz@rul nézett ki... azt mondta neki a doki, hogy a megyében ebben az évben ő a harmadik aki elkapta ezt a valamit... nem túl gyakori...
Ne is mondd ezt a hideget. Úgy voltam vele, hogy majd október vége fele elviszem mosatni a kabátom, de lehet hogy már a héten megteszem, ha ilyen idő lesz, mert szét fogok én is fagyni...
Szia Kácská! :))
Tutus Neked is üdvözlet! :))
Fontosabb események:
- Ági egyik képe rekordlátogatottságú lett! :D
- Megjelent a "könyvem" ( már biztos uncsi :D )
- A fotozok fészbúkján is vannak változások.
- Csodálatos lett a profilképem... :D
- És még sok minden, csak meg vagyok menve, mert éjszakás vagyok... :D
Elnézést, ha kihagytam valamit/valakit... :))
Jó estét!
Hazaértem a nagy Budapestről... majd megfagytam... :( Holnap biztos nagykabátban megyek majd, mert holnap reggeltől leszek estig a suliban... de holnap viszem a lapitopit, mert szétunom a fejem.
Na most mentem, mert hugom szülinapját ünnepeljük, még később leszek! :)
Esel, tényleg jó ötlet volt! =o) Szeretem az olyan relytvényeket is, ahol két kép van és meg kell keresni a különbségeket...na ez is hasonló lenne, csak itt egy képen kellene keresni egy szignót! =o)
Húha, akkor azok biztos jók lesznek! =o)
Tetszik nagyon! Úgy élvezem, hogy minden nap mehetek munkába, és utána haza, aztán a főzés, pihenés... pont mint a felnőttek! *.*
Tetszett!!! :) Jövő héten meg is ejthetnénk egy ilyen versenyt! :)
Dedit tangában!!!!!! XD XD XD XD