Gratula Ági! =o)
Van ennek az újságnak honlapja, ahol meg lehet ezt lesni?
Heejjjj, hát igazából bevállalnám szerintem... egy jó kis akt fotózáson résztvenni minden álmom, de nem az ilyen direkt megmutatok mindent fajtán, hanem a sejtelmes fajtán... Az tök fraja! :) Látni akarom majd vén koromba, hogy milyen szép voltam, és az unokáimnak is megmutatom majd... ha felnőnek.... :D:D:D:D
Nem olyan nagy durranás ez az ujság egyébként, de magyar fiataloknak nálunk ez az egyetlen újság, úgyhogy büszke vagyok magamra! :) Kezdésnek tökéletes! :) Persze Esel, küldök egy példányt! :)
De persze ott a fotómasina elött kell pózolnod:D
Amánjóóóóóóóóóó! :D Gratulálok!
Végre ismerhetek egy sztárt! :D
Amúgy van egy másik újság, amiben van középen szétnyitható poszter... Várunk oda is!!! :P :D :D
:D :D :D gratula...éljen éljen... lehet kérni hogy vegyél egy újságot nekem és küldd el postán? kifizetem :D ^.^
Na jólvan, ha ilyen csend van, akkor dicsekszek kicsit... :D Az újságba a poszteren is az én képem lesz. Méghozzá a kompakt géppel lőtt fotóm! Az egyik szájas... :) Úgyhogy a címlapon leszek, poszteren leszek, belül leszek, cikkem lesz, velem lesz tele az újság! :D:D:D :))))))))))))))
SONY W350 csak ez az egy gépem van :( meg akkor beszerzek egy álványt is mert szeretnék éjszakai képeket csinálni.. majd akkor probálkozom és remélem sikerülni fog ,hogy jobb képeket készitsek :)
Milyen géped van?
Tájképeknél mindig az egyszerűségre kell törekedni. Ki kell ragadni mindig egy konkrét dolgot, nem csak úgy kattintani, mert ha csak simán lefotózod, nem fog visszajönni a táj szépsége a kép által. Éjszakai fotókat állványról kell csinálni, hosszú záridővel, ha van tükrös géped, kompakt géppel pedig annyit bírsz, hogy az érzékenységen állitasz. Állványra teszed a gépet, hogy mozdulatlan legyen, és időzítővel fotózol.
Köszi, hogy válaszoltál :) tudom ,hogy elég tág kérdést tettem fel de az pl ,hogy egy tájképet hogyan lehet vagy éjszakai képet... van már pár képem de mind olyan elég furán sikeredtek szerintem.. :) amiket feltöltötem azok is elég rosszak lettek és nemtudom hogyan tudnék javitani az ilyen dolgokon. :(
www.kepesifi.com :) még nem vagyok benne... :) Majd azt hiszem két hét múlva jutok sorba :)