úgyszeretlektiteket! :)
Az nekem is jól jönne, pedig még csak ma kezdtem... :D
Jóccakát ! :)
és egyben jó éjt mindenkinek... szabadnapot akaroooooooooooooooooook :D
Ajjjj... most már akkor én is értem....
De egyébként igazad van Deadness! =o(
Mindössze annyi történt, hogy leírtam mabel pókhálós (tündérhintaágy) c. képéhez, hogy akik beajánlották, legyenek szívesek objektívebbek lenni, mert az a kép több sebből is vérzett:
- fakó színek
- komponálatlan volt (konkrétan csak le volt fényképezve, semmilyen tudatosság nem volt benne, középre helyezve stb)
És elmondtam azt is, hogy mint ilyen, annak a képnek nincs helye az ajánlottak között, mert oda csakis a legjobbaknak szabad bekerülni (nyilván vannak mindig kivételek).
Mabel erre letörölte a képét, meg ezek szerint még sok másikat is.
Szép estét Csibéim! =o)
Letisztázhatnánk a minimál fogalmát? Tudom, hogy Deddike képénél volt erről szó, de nekem ez annyira nem tiszta... na mindegy, csak a heti témával kapcsolatban kérdezem...
Tudjátok mit?! Feltöltöm a képet, oszt' megmondjátok, hogy minimál-é' vagy sem! =oD
Ha igen, akkor otthagyom, ha nem akkor átteszem a heti témából egy másik kategóriába... =o)
Nem hiszem hogy ilyenről volna szó, csak 5 képe maradt fennt :/
És mit követett el mabel hogy törlésre került? Ugyanazt mint tom??? Csak mert én le vagyok ám maradva mindig! :)
Mabel fotója volt! :)
En is szeretek mindenkit :) plane a Katkat akivel ma vagyunk 2 evesek :) tudom hogy nem kozerdeku, de mivel jo kedvem van ezert van egy kis TMI-m :)