Áhh én se bírnék várni!! Anno én is toporogtam mint a sz@ró galamb, hogy mi lesz már mi lesz már... :D
Igen, talán! =o) Nem akarom elhúzni, mert mától van az eksön, és félek, hogy elfogy! =o)
Na jó, megteszi így is! =o)
Már holnap??? :))))))))) Hűűűűű, én tuti nem bírnék aludni!!! :) Nagyon nagyon fraja lesz, majd meglátod!! :)
Jó kis masina az az 1100D! :)
Nem dedikáltam, de remélem így is megteszi :P :)
Sziasztok! =o)
Na, egy kicsit megrémültem ahogy a MM-os "szidalmakat" olvastam. Voltam ma bent náluk és azt mondták, hogy 3 hónap munkaviszony kell, b.számlakiv., közüzemisz. Van jónéhány ismerősöm akik vettek már náluk hitelre cuccokat és senkivel sem szívóztak. Valószínűleg holnap már meg lesz a kicsike! =o))))))))))))))
Nem akarok ott mást venni, mert nem fogok 10.000 HUF-ot kiadni egy táskáért, rendelek e-bay-ről. Max egy kártyát veszek hozzá.
Ági! Énisénisénis kérem a cikket!! Remélem úgy szkennelted be, hogy aládedikáltad! =o)
Mondhatsz, köszönöm!! :) Pestis, máris küldöm :)
hééé hééé hééé, én is kérek olyat!!!! :))
Gratulaaaaa!!! iszonyat jó let + egy kis reklám az oldalnak :D :D :D ^.^ büszke vagyok rád, már ha mondhatok ilyent :D
Jóóó zene ám, fel is dolgoztam egyszer, jó kis elvont agyú bulira... :D
Kéz és lábtörést Kácská! :))
Hááááát, háááát a sulimba megyek mert lesz egy konferencia és arról kell dokumentum fotókat készíteni szóval az előadókról. Egésznapos program lesz. Nagyfejesek jönnek a Nemzeti Közigazgatási Intézetből, meg más cégektől emberkék.
Kb. 1 hónapja jelentkeztem a suliban meghirdetett fotós/videós posztra a Hallgatói Csoportba, felvettek. Pénzt nem adnak, hanem ajánló levelet, kapcsolati tőkét, meg leigazolják a kötelező belső gyakorlatomat, amit az utolsó évben kellene megcsinálnom. Ez lesz az első rendezvény ahol fotóznom kell, szóval bizonyítanom kell. Kicsit félek is hogy milyen lesz, mert abba a teremben ahol lesznek az előadások elég sötét van, nekem nincs vakum... :( Ugy hogy sztem sűrűbben kerül elő az 1.8-as obi... :)
Tuuuutuuuu, miért nem birok neked e-mailt küldeni??? :O