Jajjj Pöstiském, most nézem a neten a menetrendedet. A harmadik vágányra érkezik be a vonatod Cegléden, és a negyedikről indul, tehát a mellette lévő vágányról, mint ahonnan leszálltál! :) Nem is kell keresgélni, ott lesz rögtön mellette :) De egyébként nem közlekedik olyan hudesok vonat, mert ebben az irányvonalban szinte csak Pest-Szeged közt mennek, úgyhogy nem fogod biztos eltévesztenii! :)
Kecskeméten meg a második vágányra érkezel be, majd ott várunk! :) Attila számát küldöm facen üzenetben! :)
Szép jó estét! :)
Kész lett a szobám, át is rendeztem kicsit :D Az elkövetkező fotózások miatt, kell a hely! :D Picit még üreske, de holnap folytatom a bepakolást! :D
Alig várom a szombatot skacok! :D
Puszi mindenkinek! ;)
Max megkérdezel valakit.. dehát tényleg nincs ott sok lehetőség... :) Ne izgulj, az erő veled van! :D
áhh nem ismersz te engem.... :D
Ha jól emlékszem lesz rá kb 15-20 percem, ha nem késik az első vonat.... :)
Mennyi időd lesz megtalálni? :) Mert egyébként nincs sok, úgyhogy simán fog menni .... :D
Áááá annyi nem! :) 2,5-3 óra csak! Ha cegléden megtalálom a vágányt ahol át kell szállnom... :D
Ha nem akkor szivacs... :D
Pestiiiis, te vonattal jössz? :) Gondolom 100 óra lesz, mire odaérsz :D
Gratulálok Szaszidi :-)) Ügyes vagy!
köszönöm Ági, tényleg sokat jelent ha ismersz egy idegennyelvet. az angol a legjobb, angolul bárhol meg tudod értetni magad legalábbis a legtöbbször.... csak tessék tanulni,sosem tudod merre sodor az élet,,,
Katkaaa, király lehet a szobád! :)
Fuh, én is nagyon várom a szombatot!! :) Bár kicsit izgulok is... :) Zjóóó lesz remélem :P :)