megint nem jutott időm alvásra... bsszameg.... grááááááááááááááááá :D
no igen, ez egy egész jól eltalált darab... de godolnod kell arra hogy ezt pl nem rakod fel egy filmes vázra...
a 2.8 kafa, ha kell a fény és a rugalmasság, de ha a fototémáid inkább egyhelyben maradnak, 85/1.8
L-ekhez képest olcsó és meseszép képe van
Krampusz, pont a 2.8 miatt akadt meg rajta a szemem :)) ... de persze ez csak egy szép álom (öszintén, bármelyik L.-es obitól, ha csak így hozzám vágnák, orgazmusom lenne :D :D ^.^), igazából elérhető árban nekem ez a tele van: http://www.edigital.hu/Teleobjektiv/Canon_55-250/F4-5.6_EF-S_IS_objektiv-p32052.html (már ennek is örülnék ha a birtokomban lenne)
@Esel: a 70-2002.8 IS L II minőségben agyonver mindent - de sajna árban is (ja meg dögnehéz). Ha nem feltétlen ragaszkodsz a 2.8-hoz, mindenképpen érdemes megnézned a 70-200 f/4 IS-t, kiváló képe van.
Na...ennek örülök! =o) Akkor szerda... Wááááááááááá....
=o)
jajjjám... végre kihívás... de ez jóó... van ötlet :))
Húúúúú izgi lesz! =o)
meglestem :) nagyoooon jó.... ^.^
Lessed meg a kihívásokat! =o)
Nem mozgó témákhoz vannak manuálisaim... a Pentaconomnál meseszépebb képe nincs semminek *.* :D tényleg egy jó zoom-tele kéne... :/ nincs filmes vázam ^.^
Ági az alvás puhányoknak való... jó éjszakát :)) :D mindjárt találkoztok, irigy vagyok :( :D :D :D jó szorakozást, aztán lássunk fényképeket ^.^