azt elhiszem... de csináltál vele valamit, vagy csak úgy szétpotyogott? :(
kikészülök............
:((((((((((((((((((((((((((((((
Ááááá bszameg, szétesett a helios obim... :/ :,O :S :( ááááááááááááááááááááááá
Sziaa! :D
Hát, nekem nagyon zűrös volt, de mostmár kezdek lenyugodni. Most jutottam el a képekig, úgyhogy azokat nyomatom ezerrel. :)
Neked hogy telik? :D
Jó estét mindenkinek! :)
Hogy telik/telt a hétvégétek? :D
Jó reggelt mindenki! :)
Üdv a világunkban Ági! :D Pihenjél-pihenjél! :)
Temesvarikep, nem tudod elhagyni az oldalt, aki ide belép örök rab marad! :D Komolyra fordítva a szót, nincs leregisztrálás, esetleg a képeidet törölheted. De ne add fel csak így szerintem, gondold még ezt át...
Na, kezdek visszatérni az élők közé lassan. :) El voltam veszve a hétvégén, az előbb voltam egy keresztelőn fotózni, minden a feje tetején van, pihenni kellene ma... :D
Nah, majd később visszatérek, és le kommentelem már a képeiteket... :) Pusszantás
Valaki tudja hogy tudóm elhagyni az oldalt mert elszálta kedvem a fotózástól rájóttemhogy nem az én világóm minden pénzemet megemészti a fotózás.
Nem ejtettem el meg ilyesmi. Vigyáztam rá nagyon, főleg, hogy végülis nem az enyém...
A fókuszgyűrű néha ugrott egyet, mintha kiesne a menet vagy nem tudom, és egyszercsak már forgott körbe-körbe. Aztán az eleje kijött egy az egyben. lencséstől mindenestől... :S :(
Egybe van, a lencsék hálisten nem estek szanaszét, de most meg próbáltam visszatekerni bele a cuccot, és annyi...se ki se be.... :(
Most kereshetek valami szervízt, remélem van itt ilyen.... Szerdáig meg még dolgozok egész nap, bszameg.... lehet fel kelek korábban aztán viszem kórházba...