Hi Tutu! Gondolod h ha nem jön komment érdektelen a fotó?;) A Tüskés gesztenye kedvelői biztos megtalálnak ;)
Tutu...bár ez rajtad nem segít, de együttérzek veled. Volt - van - már hasonlóban részem. Mindenre van megoldás, csak idő kell hozzá, amit nehéz kivárni. Tudom, sablonos szavak, de igazak. :)
Nem szeretnélek Titeket utálni! =o)
Bízom benne, hogy hamar túl leszek rajta! =o)
Nézzél szétt akkor még, hátha van máshol is! :) Vagy ha nincs, akkor hegymászó szerkó, Huskyszán és indulás! :D Én nagyon sajnálom az enyémet, meg a faternak még el kell mondanom, hogy "megöltem"... :S Remélem nem kötődött hozzá nagyon érzelmileg... :(
Tutu jó, hogy végre adtál jelet magadról! :) Remélem hamarosan átvészeled ezt a mindenkit utálok dolgot és visszatérsz rendesen! Vagy gyere és utáljál minket... :D :D
Sziasztok!
Itt vagyok én, nem arról van szó, csak teljesen erőtlennek érzem magam minden szempontból, ötletem volna, viszont a megvalósításokhoz már nincs kedvem. Jelenleg a "mindenkit utálok" napjaimat élem, amire még rájön az is, hogy olyan dolgok történnek amiket nem értek (nem a fogyatékosságomból adódóan). Túl naiv voltam egy oldallal kapcsolatban, pedig itt tudom, hogy nekem van igazam.... mindegy....
Engem sosem érdekelt az, hogy kommenteltek/nek-e, azért ebből is le lehet szűrni valamit, nem kell azokat kierőszakolni! Élem az életem, év vége felé közeledve egyre több munkám van, ha időm engedi akkor a párommal vagyok. Tegnap volt az évfordulónk =o)
Szóval tényleg nem Veletek van a baj, nem az oldallal, csak úgy minden összejön. Volt egy-két dolog ami rosszul esett (nem a képeim ki nem kerülése), de erről nem tehet senki...túl érzékeny vagyok mostanság...
Meg igazából nincs is mit mutatnom.... illetve volna, de kézzelfogható formában még nem jelent meg....
Szóval köszönöm, hogy gondoltok rám/ránk, de viszonylag jól vagyok, csak csendben... =o)
Én tegnap találtam egy Jupiter obit számomra elérhető áron a neten, meg Heliost is találtam, de a faszi nem küldi postán, csak személyesen bizniszel, és valahol lent lakik szerbiában a hegyekbe... :D Úgyhogy nekem még olyan se lesz, mint neked... :(
A Kedd nekem okés! :) Nekem is összefolynak rendesen ne aggódj... :)
Jah és voltam a kics Heliért...nem tudta megcsinálni...adott másikat...szóval van már, de nem az... :(
Kettőt kérdezz, és könnyebbet.... :D majd amikor jól esik! :D
Kedden!? Összefolynak a napok, az az igazság.... :D
Itt az ideje akkor belehúznunk! :D
És mikor kell feltöltenünk? :D
pardon, a jo reggelt ide jött. ismét túl egy pár vizsgán, ha így folytatom, lesz egy becsületes szakmám is végre