Ági!! A cannonoddal formáztad ugye??
Semmi baja nem lesz Ági, én rendezvény fotózásra indultam el egy új memóriakártyával, pöpecül ment minden, ne aggódj! :)
Hát...ha eddig müködik! Akk nemszabad h probléma legyen vele! Nekem pld lagzi közepén 1x kiirt a monitorra h CARD ERROR! Be is rezeltem keményen :D De kivettem,meg vissza betettem a kártyát és ment! Azóta se foglalkoztat h mi baja lehetett, meg nem is érdekel! Viszont sok sikert a holnapi képekhez:)
Gyerekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek, ma vettem egy uj memoria kártyáááááát, és leformáztam, meg beletettem a gépbe, és működik is, és nyugtassatok már meg, hogy nem lesz vele gáz, mert holnap fontos képeket fogok csinálni, és utálok új dolgokkal dolgozni, mert nem bízok bennük. Nem lehet gond vele, ugyiiiiii? :D
Gőzerővel! :D Meg megpróbálok rágyúrni a heti témára... :))
aloha :) akkor most láblógatás?
Hellllósztok sziaasztok! :) végre letudtam a koránkelős 6 napot, most jöhet a pihi vasárnap estig... :D
Óhhh jeee. :D
Áhhá... értem.... :D
Én értem.. mindenki helyesírási hibát ejtett a kiirásában... :D vagy valahogy igy :D
Nem.... a Canonnal kell? :D De amugy már fotóztam vele egyet, és minden jó, meg ott a kép, meg minden... formázzam a Canonnal is?