Pestis, sajnos fogalmam sincs, hogy melyik kép volt az... :)
Egyébkééééént, kaptam Eseltől egy Zeniteeeeeeet, amit ezúttal is nagyon köszönök!!!!! Veszek hozzá egy obit majd, és kipróbálom!! :) Juhuuuuuu :)
Ági: Aranyos vagy hogy írtál, hidd el nincs bennem feszültség. Az a napom nem volt valami fényes (sok minden nem úgy alakult ahogy szerettem volna) kicsit érzékenyebb voltam a kelleténél. De mondtam már lenyugodtam... :)
Kb. 11-től 3-ig voltam Pesten... Utána a mamámhoz mentem a névnapozni... szóval nem sokat voltam Pesten. :)
Hát igen, már nagyon megbántam hogy nem vittem a gépet, de innentől kezdve tényleg mindenhová vinni fogom... :D
A legutolsó kommenthez tartozó fotó melyik volt? És miért törölte a tulaj? Meghal tőle a böngészőm, ezért gondolom, hogy törölve lett....
Katka, tényleg nem szeretném, ha bármi féle feszültség lenne ez miatt, meg azt se szeretném, ha azt hinnéd azért nem szóltunk, mert nem akartunk látni. Viszont Esel este fél10-ig dolgozott, akkor találkoztunk, éjfél előtt valamivel elugrottunk Zoét megnézni, és húztunk aludni, mivel reggel 7kor keltünk. Ő dolgozni ment, én suliba.
Ezért a pár óráért meg nem hiszem, hogy feljöttél volna Petsre... :) De majd legközelebb szólunk, ne haragudj!! :( :)
A gépet pedig máskor ne tessék otthon hagyni!! :)
Nagyon jó volt a koncert a Katkát folyamatosan bökdöstem hogy némá némá a fényeket :D persze ő is látta!! Amúgy nagyon lelkesek voltak mert vagy 2h20 percet zenéltek pedig kevesen voltunk.................. de lelkesek :D :D
Tutu: Én minden hová vinném, vittem is most is, csak hülye voltam és ott hagytam Atinál... :(
Deddy: Hát nem tudom... én fotóst sem láttam, két kamerás volt. A többiek meg telefonnal meg kompakt gépekkel nyomták a képeket/videókat... hely az lett volna, majd nem színpadnál álltunk már, nem voltak sokan... De olyan fényeket basszus... az egyik gitárosnak fehér hosszú haja volt, gondolhatod hogy nézett ki amikor a különböző színű fények megvilágították, na mega gitárja sem volt csúnya... :D :D :D Majd legközelebb... :)
Na erről nem is beszélve... biztos, hogy agyonvertem volna az illetőt, aki csak egy kicsit is meglökött volna....
Katka, nem is biztos, hogy engedtek volna dslr-rel fotózni, hacsak nem ingyenes buli volt. Én már többször is szívtam meg így koncerten, persze hízott a májam, hogy azt mondták, azért nem vihetem be, mert túl profi gép :D És ugye a koncerteken 1-2 fotós lehet jelen általában, azok is csak az első 1-2-3 dalnál fotózhatnak (legalábbis a nagyobb koncerteken ez így szokott lenni).
Ha ingyenes buli volt, akkor se bánd, szerintem egy koncert élményt nagyon el tud bszni ha a fényképeződre figyelsz.... egyszer fotóztam végig egy Ákos koncertet, de közben vagy 10x majdnem földhöz vágtam a gépet :DD Meg ugyanennyiszer majdnem kiverték a kezemből.
Szia Katka!
Nálam nem is kérdéses, hogy viszem-e valahova a kis Candy-t, mert a válasz mindig az, hogy NEM. Nagyon féltem még, és így, hogy még a kis táskája sem jött meg pláne nem viszem sehova, csak ha tudom, hogy nem sok időre megyek és le tudom biztonságos helyre rakni... =o)
Egyébként nekem elég lájtos =o) hétvégém volt...nem lehet semmi értelmeset csinálni ebben az ocsmány időben. Mesét néztem, szülinapi ebéden voltam és pihengettem... =o)
Minden nap fel szoktam nézni ide és látom, hogy nemigen mennek itt az esti, napközbeni beszélgetések, mint régen....
Ági: De miért nem volt hozzá obi??? :O Várom a Zenites képeidet... :)