Sziasztok!
Elkezdődik tehát a 2 hónapos szenvedésem.... vizsgaidősuck... Fújjj... :(
Szombaton ZH plusz előadás a megajánlott jegyért, utána dec.19-ig minden szombaton lesz valami... Jááájjjj... de még karácsony előtt tervben van egy sorozat... :D Előkészület fázisában járunk és a modellek időpont egyeztetése zajlik a megfelelő napról... :)
Nem tűnök el... :D
Jah keresek még fotóálványt is :) akár megvételre, akár csereberére :)
Keresek WL-FX9B Fuji 1,5X-es tele előtétlencsét,ha valaki tud kérem szoljon köszi.
köszi mindenkinek :)
Üdv Roberto! Én is köszöntelek. Én sem vagyok még itt régi bútordarab, de elmondhatom neked, hogy sok itt látott kép és itt kapott vélemény és tapasztalat, segített már nekem a fotózásban és a kivitelezésben is. Talán mióta ide járok, kicsit szabadabb lettem a fotózás terén, és mertem másmilyen képeket is készíteni, mint amilyeneket azelőtt szoktam. Sok sikert és jó fotókat, szép fényeket kívánok! Verpix!
:)
Remélem is hogy tanulhatok, azért regiztem ide :)
Üdv Roberto az oldalon. itt tanulhatsz ha úgy álsz hozzá a dolgokhoz... szerető és szeretnivaló kis társasgá rengeteg tehetséges fotóssal :) Úgyhogy hajrá:))))
Szép fényeket! ^.^
S.L.
Sziasztok! csatlakoztam az amatőr fotosok táborához :) vettem egy Fujifilm finepix s5600-at, nagyon jó kis gép de még sokat kell tanulnom :)
Iso 20000?! :) http://liszteslada.blog.hu/2011/11/30/canon_eos_c300_1#axzz1f3DMzwho