Ezért érdemes fotózni? Még ha közönségdíj, akkor is...
http://www.facebook.com/explorerworld (kis tekerés lefelé)
Skaccok!! Nehogymár veszekedjetek egy rühös kép miatt...... :) (bocs Ági ez most nem a képed minősítése) Basszus ne legyetek már gyermekek..... :) Oda megyek hozzátok és jól picsán billentelek titeket egyessével....
Tényleg basszus valahogy meccseljétek már le és utánna lépjünk már túl ezeken hisztiken!! Van pár ember ezen az oldalon aki felnéz rátok és esetleg szereti a hülye fejeteket azok valószínűleg nem örülnek hogy pont ti ketten gyikoljátok egymást!!
Na legyetek békében, de valószínű hogy az én okfejtésem nem lesz elég eme ellentétek ki köszörüléséhez!! :D
Én meg csak ennyit mondok:
Ez a Deadnessé: ,,I,,
Ez meg az Ágié: ,I,, Ő így szereti... :D
Ne okozzatok nekem szívgörcsöket! :D Picsába mán! :)
és ne irjatok ilyeneket mert felb@sztok és rémálmaim lesznek :D :D :D
szeretjük mi egymást, csak most meg tudnám folytani!!! :)
Ági, Attila, ti - ha jól sejtem - élőben nem ugranátok egymás torkának. Kizártnak tartom, hogy két ilyen normális alkotó ember ne találjon közös hangot.
A négy szép szememért nem lehetne? ebből kettő kék, kettő műanyag... választhattok :)
mi viccest látsz benne? ^.^
hát visszaolvasván most jót nevettem rajtatok! :DDDDDD
Na bocsánat, tudom semmi közöm, de kérlek nyugodjatok meg! Szükség van itt rátok, kelletek nekünk! Apróság mind az amin vitáztok, higyétek el, holnap már nevettek rajta. Békesség barátaim! El ne menjen innen senki ....mert nem is tudom mi lesz ...irgum-burgum, a hét, meg a nyolcát! :D !!!!
Fasza...