Szép jó estét! :)
Ma voltam suliban 2 vizsgának tűnő órán... az egyik ZH-t írtam Médiajogból, plussz a Blikkből vett Alekosz TV2 botrányról írtam egy beadandót, reméljük megkapok a megajánlott jegyet rá... :) Majd ezután voltam Társ.komm-on előadni, de végül nem került ránk sor, így a powerpointos bemutatót kel elküldeni a tanárbácsinak és arra ad majd jegyet, remélhetőleg... így 10/3 vizsga pipa... :D Yeah... Jövőhéten Kortárs Európai film tantárgyból lesz szóbelim, de azt viszont várom... :D
Nálatok mizujs? :D
Sziasztok! Ki tudna nekem segíteni? ki tudná megmondani, hogy egy felvidéki srác hogy juthatna be a pesti filmművészetire operatőrnek? ( :
Nem, abban biztos vagyok! :)
Néha héha mindig beüt egy kis apály... :D
Rémísztő ez a csend, ami itt honol! Remélem nem az elmúlt napok perpatvara okozza! :(
Sziasztok! Mindenkinek kellemes hétvégét. Látom mindenkinek van més elfoglatsága, mint itt lenni. Azért remélem ide is benéztek :)
Persze!! Csak próbáld egy kicsit más szemmel látni a világot mint egy "átlag" ember és ráérzel majd az ízére!!!
Valahol elkell kezdeni,ahoz képest hogy pár napja fotózgatok nem rossz.
Roberto! Írtam neked nem fogsz azért boldog lenni, de ha belátod akkor már jó úton vagy hogy fejlődj!! :D
Raktam fel pár képet, jöhetnek a negatív, és a pozitív értékelések :)
Szia Kácská!
Gratula a sikeres kezdetekhez! :))
Amint látod itt most nagy a pangás... :) Az alkeszok elmentek inni, mások nézik az xfaktort meg a valóvilágot, és egyébb dolgok. Elég nagy a csend... :( :)