Pestis mi történt O.o miről maradtam le O.o jobbulást !!!!
Pestiiiiis :D
Publikus végülis, mert semmi extra... :) Egyszerűen az évek során elmaradt ez a nagy karácsonyozás... senki nem szereti a családba, és miután a nagyszülők elhunytak, elveszett a jelentősége a karácsonynak. De talán jobb is. :) Én nem vagyok egy karácsony mániás, soha nem is voltam... Ha hó van, akkor van egy kis hangulatom hozzá, de egyébként olyan, mint a többi nap.... :)
Köszi Zoee es neked is Pestis az együtt erzest en nem kivänom senkinek!!! Nem eleg hogy 1300km vagyok a szeretteimtöl meg ez a szörnyüseg is!!!
Pestis neked jobbuläst kivänok.
szep estet mindenkinek
Köszi Zoee! :)) Igen szerencse volt! :) Egész nap az járt a fejemben, hogy a babunak fel kell díszítenem az első fáját, és nem lehtet kórházban, meg gyógyulnom... :)
Beussy nagyon sajnálom! :) Szörnyű érzés lehet, én se várnám így ez ünnepet. Nehéz még így is, hogy nem a napján, de elvesztettük szeretteinket... :(
Sajnálom Beussy. Ismerem az érzést,együttérzek veled. Első karácsony a drága mama nélkül:S
Ági hogy hogy ti nem ünneplitek? Vagy ha nem publikus akkor írd meg üziben. Nagyon kivi vagyok ha nem baj.:S pusz
:D jaj Pestis jobbulást kívánok! Még jó hogy nem pont karácsonykor történt öröm az ürömben nem?
Sziasztok!
Itt is közölném, hogy jelenleg minden renndben. Volltam még egy kört az urológián. Kaptamszrikat, most minden nagyon klafa.
És tanultam is ma valamit...
Nincs annál furább, és kellemetlenebb, mikor egy férfi fogdossa a golyóidat... :D :D :D
Sziasztok!
Fb indult egy másik oldallal egy játék az Év képe 2011. Az első fordulóban bekerült 4 képem is, csak nem tudtam hogy ez a FB lájkok alapján dől el. Na most benne vagyok a 3. fordulóban is egy képpel. Annyit kérnék szépen hogy légyszi nyomjatok nekem lájkot! :)
Köszönöm! :)
Sziasztok
Bärcsak pasi miatt lenne szomoru a karäcsonyom...
Tudjätok a legnehezebb az mikor egy szülöt veszitetek el.En tavaly dec.27 veszitettem el edesapämat 56 eves volt!!! Nesze neked karäcsony !!! illetve azt meg együtt töltöttük meg jo hogy otthon voltunk a kicsivel.
Ilyen az elet elment szegenykem dolgozni es nem jött többet haza!!! Na en ezert nem värom a karäcsonyt.
Es szilveszter napjän volt a temetese,na ezt el tudjätok kepzelni milyen erzes?
Reggeli ébredés után, kimentem a wc-re fájó háttal, eresztettem egy sárgát, ami éppen akkor vörös volt mint a vér, mer' az is volt... :/ :D
A természet meglepett egy vesekővel az ünnepekre. egész nap kínlódtam, mintha kést forgatnának a hasadban a vesédben, és a jobb herédben...báhhh.
Most tele vagyok minden féle tudatmódosító és csillapító szerekkel. Megyek is aludni, hátha holnap lesz a nagy szülés... :O :D
Köszi! :))