Igazán nincs mit! :) Ahhol tudok segítek! :D
Köszi Pestis, mire begépeltem ezen a sz*r tábla gépen, te sokkal szebben és többet írtál :D THX!
Szia! Az ünnepek miatt csúszhat / csúsztatott a képek elbírálása, de egyébként maximum nehány óra, vagy 1 nap szokott lenni ez az időtartam. Ha egy kép nem felel meg a szabályzatban meghatározott kritériumoknak, arról nem tudunk külön értesítést írni, mert az napi szinten is elég sok lenne.
Szia!
A képeidet már aznap elbírálják, mikor feltetted. Ha esetleg nem, annak 3 oka lehet.
1. Globális áramszünet... :D
2. Kedves adminjaink éppen az életüket élik. Ugyanis nekik ez nem a munkájuk. Hobbiból csinálják ezt ők is. így nekik is járni kell dolgozni, iskolába, szerelmeskedni, stb... :))
3. Ritka esetekben elkerüli a figyelmüket 1-1 kép. Rengeteg kép érkezik be naponta! Mikor ők belépnek ide, látják az összes képet a főoldalon, és nem csak az engedélyezetteket. Gondolhatod mekkora kavalkád lehet számukra egy erősebb napon...
Ha nem felel meg a képed, ahhoz nem lesz külön odaírva, hogy nem kerül ki a főoldalra, vagy mi a hibája. Ha így tennének, napi 24 órában ülhetnének a gép előtt, és magyarázhatnák, hogy mi a szitu több száz kép alá...
Így ha huzamosabb ideig nem kerül ki a képed, biztosra veheted, hogy nem felelt meg a kritériumoknak...
Remélem segítettem!
Üdv!
Na jöttem még kérdezősködni :) Igazából egy lenne. Képfeltöltés után köbö hányn ap mire 1 képet elbírál a nagyérdemű? Csak mert volt amelyiket 2-3 nap után kitették,de van ami már egy hete várakozik.Illetve...ha nem felel meg akkor azt honnan fogom tudni?Soha nem kerül a kategóriájába?
Vicces e??? Ez már egyenesen feketehumor... :D :D :D
Bocsi, akkor még részeg voltam.. :D DE azé vicces, lásd be! :d
PESTIS B+ BESZAROK A RÖHÖGÉSTŐL XDXDXX
Rámférne! :D
Elolvastam én a kézikönyvet, minden betűjét, még a tartalomjegyzéket is... :D Csakhát akkor még nulla tudásom volt, azt is elég volt megjegyezni, hogy kicsi vagy nagy rekeszértéknél mosódik jobban a háttér... :D :D Mindig kevertem.... Báhhh :D :D
De gyerekek, most Pestis példáját követve nekem is lenne egy fontos kérdésem. :D Tegnap részegen átkapcsoltam a live view-ra, és valahogy zoomoltam a géppel.... lehetséges a zoomolás? :O vagy most jövök rá fél év után én is valamire!? :D