Régen a parasztbácsik meg megitták reggel a deci szilvát, rányomattak egy fél tábla szalonnát egy kila kenyérrel, a mezőn pipáztak, lecsúszott még 1 pár deci, meg pár rúd kolbász és mégis éltek 100 évig is... :))
Én is ezt mondtam épp anyukámnak az ünnepek alatt hogy túl rövid az élet ahhoz hogy megfosszam magam a finomságoktól... :D
Ja, bocsi...... igaz..... :D nem :D
Te lány vagy?:O
Egy lány szájából? :D hát ez nem nemtől függ szerintem....
csak egyszerűen rövid az életem ahhoz, hogy a mérgező anyagok listáját olvasgassam minden kajába... vagy mivel lány vagyok, ezért ezt kellene tennem, mert az a trendi? :D
ez is sarkítás (videón látottak) hát ki az aki 5 hétig állni hagyja a mekis kaját??? megeszem átmegyrajtam egy nap alatt, oszt jól van.... pffffff... 5 hét... pfffff (amúgy a krumpli jól bírta - kiváncsi lennék miből van O.o :D :D :D )
A jó kis húsipari termékek! Virsli, párizsi... csont, velő, bél, porc.. minden fos, ami máshová már nem jó. És? Finom? :D AZ!
Szóval igen, minden étel rossz.... Egy ma termett almával megkínálnál egy ókori embert, tuti azonnal meghalna mérgezésben:D
hmmmmm... fincsi hüvelyváladék... nyammmmmmmi XD ^.^
nah jó de ez nagyon sarkítás... aki egy hónapig csak mekis kaját eszik az megis érdemli... tudom, hogy csak a dok. film kedvéért ette, de úgygondolom, néha belefér egy mekizés mert finoooooooooom... és tökmindegy miből van.. ^.^
Na látod, ezért iszok én pálinkát..... hátha meg lesz a 100..... :D