<3
Tutus, nem tetszett... ennyi.. :/
"vagy legalábbis nem fogjátok látni rajtam"
,,|, :D
Igen.... tölröd a fotóidat? Mi ez ha nem butaság? =o/
Milyen butaságot? nem csináltam butaságot.. vagy igen? :(
Jajjj, ne már! =o/
Nem jó ez így! Légy a régi, vag ha nem is a régi és változtál, de legalább butaságokat ne csinálj!
mi? hol?... szia Hercegnő! ááá volt egy egész estés beszélgetés a barátaimmal, ugyhogy mostmár jobb... vagy legalábbis nem fogjátok látni rajtam... (muhahahahaha) ^.^
Mi van veled L? Mi ez a depi nálad mostanában? =o/
szia frensy, en regota uzom mar ezt a szakmat es nem feltetlen kreativitasrol szol, vannak standard fotok amiket meg kell csinalni, a tobbi az rajtatok is all, h ti mennyire vagytok fogekonyak, mennyira tudtok egyutt mukodni a fotossal-videossal h egy jo kis film, es jo kis foto album ossze jojjon, en csak tanacsolni tudom h a fotozasra minden kepp szanjatok eleg idot, ha egy mod van ra akkor lagzi utan, mert akkor mar ti is nyugodtak vagytok,, es nem ragad at a ti stersszes allapototok a fotosra. hidd el h az atlagos eskuvoi fotos is nagyon ott van tehnikailag es tudasban is, az h milyenre sikerul egy eskuvoi fotozas az rajtatok is all vagy bukik.
Sziasztok, lassan feltöltöm majd a képeimet és állok a kommentek elébe viszont fontosabb feladat áll előttem....
Szeptember 8-án lesz az esküvőm, és azt hiiszem itt kreatívabb embereket találok mint az átlagos esküvői fotósok között, ha valaki érez magában egy kis késztetést és tehetséget, az vesgye fel velem a kapcsolatot: frensy.mail@gmail.com
terjesszétek, nem ingyen fotózásról van szó!
Ááááá Deddi! Ha már itt vagy! =o)
Kifejtenéd nekem bővebben ezt: S+
Lehet, hogy én vagyok a teljesen gyepes, hogy nem tudom, de nem tudom mit jelent! *.*
Köszi! =o)