eeeeegy? mélyen alá becsülöd az oldalakók elméjének épségét :D
Na ez az egy biztos! =oD
aa-aaaaa, szerintem kellene az oldalra egy piszhologus:D:D
tudjátok mit mostantól vakus autómatán fogom nyomni, holnap töltőm az első képet :D
Én is M módot használtam jó sokáig....Aztán mikor áttértem A módra, rájöttem, hogy jól megszítatttam magam hónapokon át.... :D
abszolut nem vettem magamra, csak tudtam hogy miattam említed meg (egyébként régen már beszégettünk erről) :) a cinkussággal semmi baj, tud az mókás lenni, most kifejezetten poén volt így kelés után :D abszolút nem verem a nyálam az M módra én hiszek nektek hogy nem jó az minden körülmények között, csak amikor elkezdtem ezt senki nem mondta, így azt kezdtem el használni :/ :) és amit igy elmondtatok, tudom hogy nem jó, mert egy csomo mindenre nem tudok tudatosan figyelni.... de majd próbálgatom az Av-t is... meglesem. :D
en meg amugy is szeretem betartani a szabalyokat, egesz eletemet szabalyok szerint eltem, ugy mint hivatasos katona, aztan mint valalkozo, mindig szabalyokat kellett betartsak, mar nehezemre esik at is lepni oket, bele egetodott az eletembe:)
hat, en ritkan hasznalom az M modot, Av-Tv, es P, szaladgalo menyaszonyok utan futkosva, nehez lenne elokapjam a fenymerot h pontosan bemerjem a diffuz fenyt. nem azt mondom h nem tudok manualisan dolgozni, de statikus temekat lehet, mig mozgo temakat mar kevesbe, foleg ha csak 1 lehetoseged van a kep elkeszitesere:)
juteszembe a másnaposságot meg ugye legjobb hamarjában kezelni, ma pedig St. Patrick van, az íreknél ilyenkor eleve hagyomány színjózannak maradni hehehehhee
:D:D