Szia Esel! Igen próbáltam a másik számítógépen is belépni a mimikés nevemmel, de ott sem engedte. Hiába kértem új jelszavat, meg se kaptam és be se tudtam lépni. Csak az új regisztrációval. Az otthoni gépemen ezt irja ki : ispCP OMEGA - error 503 itt se a régivel se az újjal nem tudok belépni, csak más számítógépen azzal is.
Deadness szia elküldtem neked a kepet azt is jo nehezen töltötte be a freemailbe. Tuti a nettem lesz a baj.Ide toväbbra is ERROR 500 ir ki nekem.
:-(
akkor bezony a gépeddel van valami :/ próbáltál ezen a másik számítógépen belépni a mimike neveddel? és irtam korábban, hogy esetleg más böngészővel? de amúgy mit ír ki amikor megpróbálszz belépni és nem sikerül?
Sziasztok Újra itt csak más néven :-) /mimike 0311 voltam /
De most is csak egy másik számítógépről sikerült újra regisztrálni :-(
Elküldenéd nekem a képed, amit szeretnél feltölteni?
Hátha észreveszek valamit.:) E-mail címem a profilomban!
Szia Deadness lätom hogy mindenkinek sikerül feltölteni csak nekem nem :-(
mär mindenhogy megprobältam
hät ha nem hät nem majd sikerül valamikor.
Szia Beussy, nekem sikerült a képfeltöltés (hiába vagyok admin, nem rendelkezem ebből a szempontból több jogosultsággal, mint te), szóval vagy másik böngészőből próbáld meg, vagy egy másik képet próbálj meg.. valahogy sikerülnie kell!
Sziasztok Egy kerdes nem tudok feltölteni kepet mindig valami ERROR 500 irt ki! Tud valaki valamit ezzel kapcsolatba???? ekezet nelkül is probältam ugy sem enged .
Köszi a segitseget elöre is.
Köszi Esel!
Az 503-as hiba az minden esetben akkor jelenik meg, hogy ha a szerver nem elérhető, ha egyszerűen nem megy. Pedig megy, szóval teljesen érthetetlen a dolog. Olyan meg főleg nincs, hogy egy felhasználót kizárunk és akárhonnan próbál belépni, nem megy.. :)