Vagy a GIMP ami a jól sejtem ingyenes!
Davidvoros: Photoshop :)
Sziasztok! tudtok ajánlani nekem programot fotók egyenesítésére? Van egy képem, ami kissé dőlős, és ki szeretném korrigálni... előre is köszönöm, Dávid.
Jimmisphoto köszönöm, hogy írtál nekem! Te személyszerint miért esküszöl a Nikonra???Néztem a pixinfot is de nekem annyira szimpatikus mind három fényképező , hogy gondoltam háta itt majd jobban döntésre tudtok venni :-D
Szeretném még Katka87 véleményét is kikérni,mert neki van Sony gépe másrészt az ő képeit imádom, ezért is néztem Sony márkájú gépet :-)
Szia szerintem Canont vagy nikont vegyél de ez az én véleményem KB egy szinten van a két gép! pixinfo.hu-n olvashatsz tesztet vagy más oldalakon. egy biztos általában ha megveszel egy márkát elkezdesz bőviteni utána már nem váltasz mert a sok objektív és egyéb cuc csak ahoz kompatibilis.
Azt hozá teszem én Nikonra esküszöm de ez én vagyok!!!! Lesz aki Canonra vagy Sonyra fog.
este utána olvasok és irok neked még ha kell.
Sziasztok a múltkor már kérdeztem a Canon eos 1100 d-t , de azóta találtam még árban nekem megfelelőt és nem tudom melyiket válasszam (nincs tapasztalatom egyik márkához sem) !
Tehát a következőkről lenne szó:
1, Canon eos 1100 D kit
2, Nikon D 3000 kit
3, Sony Alpha 330L kit
Szerintetek melyik jobb , ha van egyelalán különbség köztük ??
Nekem mint kezdő "fotósnak" melyik lenne a legmegfelelőbb? Az az igazság hogy én nem igazán tudok dönteni.... Késöbb ( jó pár év múlva) szeretnék majd portré ill. gyermek fotózással foglalkozni...
Köszönöm a válaszokat!
én is segitek ha kell pár gép megfordult a kezemben, csak az elözöek kérdésére válaszolj. Remélem nem haragszol meg ha felteszem a kérdést tudod mi a DSLR és a Bridge közöt a külömbség? Amásik szempont van ismerösöd aki fotozik és esetleg néha adna objektivet vagy bármit? Mert ebben az esetben döntő a márka is....
Szia!
120-ből egy alap dslr-t ki lehet hozni , váz+kitobi. Esel kérdése jogos, mit takar az, hogy kisebb objektív? Mire szertnéd leginkább használni?
Ennyiből már érdemes dslr-t venni!
A PhotoShop fizetős? :O :D